Privat

Optimer privaten med funktionelle el-installationer

Den private bolig skal være fyldt med el-løsninger, der er holdbare, slidstærke og velfungerende. Vi bruger mange timer hjemme i vores bolig, hvorfor du fortjener de ypperste levevilkår. Det er gennem kvalitetssikker, troværdig og effektiv el-service, at du kan få optimere el-løsningerne hjemme hos dig. Elektriker Gentofte har fokus på at kommunikere med kunderne, så vi sammen kan finde procedurer, metoder og resultater, der er kompatible med dine og boligens behov. 

Der findes mange forskellige boliger i dagens Danmark. Vi har erfaring med villaer, rækkehuse, lejligheder, sommerhuse, kolonihavehuse, husbåde og containerhuse. Det er alt lige fra den traditionelle bygning til det nye hus, som vi kan begå os i, når det kommer til optimering, forbedring og renovering af elektriciteten.

Leder du efter en hel-, halv- eller totalrenovering i din private bolig? Det har betydning for, hvilke valg du bør tage, når det kommer til el-løsningerne. Vi har styr på elektrisk fejlfinding, eftersyn af HFI/HPFI-anlæg, udvidelse af eksisterende el-installationer, vedligeholdelse af elektriciteten, IT-installationer, intelligente installationer, installering af overvågning og alarmsystemer, ophæng af lys eller tilslutning af hårde hvidevarer. Tag direkte kontakt via mail eller telefon til vores fagfolk for at drøfte din forespørgsel.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Vælg det intelligente trådløse IHC-anlæg

Det intelligente system er et redskab, der kan give dig et uundværligt indblik i boligens nuværende el-forbrug. Det overblik kan du herefter bruge til rette op på el-forbruget, hvis det er skævt. Systemet måler og afvejer de el-installationer, som du har i boligen, hvorfor du vil kunne opnå el-besparelser, der er høje, hvis kvaliteten af el-installationerne halter. 

Elektriker Gentofte står klar til at hjælpe dig med monteringen, installeringen og tilslutningen af dit nye IHC-anlæg. Der er her fokus på præcision, omhyggelighed og koncentration, da dette teknologiske udstyr skal være i topkvalitet for at være et velfungerende redskab.

elektriker gentofte el-installation el-tjek 600x400
elektriker gentofte værktøj 600x400

Find beskyttelse via smarte alarmsystemer

Dit hjem rummer mange personlige ejendele, der har stor affektionsværdi. Dine betydningsfulde ejendele bør være beskyttet med de smarteste overvågning- og alarmsystemer. Du kan være på forkant med de ubudne gæster ved at sikre dig via overvågning og alarmer. 


Det er grænseoverskridende, ubehageligt og overvældende, når ens privatliv bliver invaderet af fremmede mennesker. Du kan med et velinstalleret alarmsystem sørge for beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. Vores fagfolk kan hjælpe dig med at investere i en ressource, der kan være et uundværligt redskab i bekæmpelsen mod ubudne gæster. Vores team af fagfolk sørger for el-service fra den højeste hylde.

Få energioptimeret den private bolig

Du kender formentlig den følelse, når elregningen lander i postkassen eller på det elektroniske medie. Elektriker Gentofte kan hjælpe dig med at komme de ubehagelige elregninger til livs. Elektricitet er en ressource, som vi benytter os af hver dag. Dette kan gøre, at elregningen bliver et ubehageligt bekendtskab. 

Vores fagfolk har mange års erfaring i at skabe fokus på optimeringen og effektivisering af energi, hvorfor dette kan være vejen frem, hvis du vil have bedre bundlinje i budgettet. Her kan vi kigge på vand, varme, ventilation, data- og teleinstallationer, så du får mere ro i maven, når elregningen skal betales.

elektriker gentofte energioptimering solceller 600x400
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud