Erhverv

Oplev smarte el-løsninger på kontoret

Det er professionalitet, der gør, at fagfolkene fra Elektriker Gentofte kan levere el-løsninger i alverdens afskygninger til danske erhverv. Enhver el-leverandør kan foretage el-løsninger, men hos os får du funktionalitet, kvalitet, effektivitet og holdbarhed i samme produkt. Der er fokus på, at kunden skal have de bedste forudsætninger, når el-opgaverne er løst. Det vil sige, at processen skal udføres efter alle bogens gyldne regler, så resultatet bliver med de højeste standarder. 

Mangler jeres arbejdsplads ekspertise til at foretage en total- eller delvis el-renovering, montere forskellige hårde hvidevare, skabe nødvendige og stærke data/tele-installationer eller skal belysningen være bedre? Tilstanden er elektriciteten på erhvervspladsen har betydning for, hvordan dine medarbejdere præsterer. Hos os hjælper vi dig også med at sikre tryghed gennem kvalitetssikre overvågnings- og alarmsystemer. Det er ikke her, at du vil fokusere på besparelser, da det på den lange bane kan gøre underværker for din virksomhed at have et trygt arbejdsmiljø. 

Du kan henvende dig direkte til vores fagfolk, hvis du har specifikke forespørgsler eller spørgsmål omhandlende nye el-opgaver på din arbejdsplads. Vi vil gøre alt for at give dig et uforpligtende tilbud, der giver mening for din situation. Teamet står klar til at rådgive til den helt store guldmedalje.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Pas på virksomheden med overvågning og alarmsystemer

Din virksomhed er dit livsværk. Det mest utænkelige ville være, hvis den drøm skulle ødelægges på baggrund af ubudne gæster. Vores autoriserede elektrikere har mulighed for at hjælpe dig med at beskytte kontormiljøer, butikker og andre erhvervspladser. Vi hjælper både på store og små arealer.

De ubehagelige gæster kan ende med at være en dyr økonomisk omgang, hvorfor overvågnings- og alarmsytemer kan gøre underværker, hvis uheldet skulle være ude. Elektriker Gentofte kan hjælpe med monteringen og tilslutningen af produkterne. Denne el-service bliver udført med alvor og præcision, da vi vil gøre alt for at passe på dig og din virksomhed.

elektriker gentofte data it-installation 600x400
elektriker gentofte energioptimering cts 600x400

Vælg det intelligente CTS-anlæg

Har den sidste el-regning ramt virksomheden hårdt? Og har du en tendens til at frygte det øjeblik, hvor du skal tjekke månedens el-forbrug? Du kan med praktiske, smarte og intelligente systemer få ro i maven. Elektriker Gentofte står klar til at være din højre hånd i optimeringen af virksomheden. Du kan med et CTS-anlæg effektivisere hverdagen i forretningen. 

Den kan give dig et unikt overblik over el-forbruget, og med det overblik kan du slå ned på de daglige økonomiske udgifter. Fagfolkene står klar til at assistere og rådgive dig, så du kan skabe det bedste arbejdsmiljø til dine uundværlige medarbejdere.

Energibesparelser i virksomheden

Kender du følelsen i maven, når det er blevet tid til at betale for el-forbruget på arbejdspladsen? Elektriker Gentofte ved, at du kan undgå uroen i maven ved at fokusere på energibesparelser på arbejdspladsen. Lad vores fagfolk hjælpe dig med at få gavn af ressourcerne samtidig med, at du kan skrue ned for de månedlige udgifter.

Du kan opnå dette ved at kigge på den energi, som virksomheden benytter sig af. Energieffektivisering og energioptimering gennem blandt andet varme-, ventilations- eller vandressourcerne. Vores team kan sammen med dig finde tiltag og tips til, hvordan ressourcerne udnyttes på bedste vis.

elektriker gentofte el-service 600x400
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud