El-installation

Funktionelle el-installationer i høj kvalitet

Elektricitet er ikke bare elektricitet. Sikkerheden, respekten og kvalitetssikringen er altafgørende for at kunden modtager el-service med de højeste standarder. El-installatører, el-entreprenører og installationsmontører har autorisation til at tilbyde, levere og udføre ultimative el-løsninger fra den højeste hylde. Det er essentielt, at arbejdsprocedurerne følger alle de love og regler, der følger med til elektrikerfaget. 

Vores fagfolk tilbyder både traditionelle og utraditionelle el-installationer. El-opgaverne skal være holdbare, funktionelle, kvalitetssikre og æstetiske. Elektriker Gentofte sætter barrieren højt, når vi monterer hvidevarer, tilslutter ny belysning, installerer nyt ventilationssystem eller foretager termografiske undersøgelser. Der findes mange nye tiltag indenfor el-faget såsom intelligente systemer i privaten og på arbejdspladsen, som sætter nye rammer for, hvordan vi håndterer det generelle elforbrug. 

De autoriserede elektrikere har fokus på alsidighed, fleksibilitet og diversitet, når de møder kunderne. Dette betyder, at uanset hvilken opgave de står overfor, så vil de gøre deres ypperste for at skabe et positivt og progressivt samarbejde. Med vores kompetente team har vi mulighed for at løse både store og små elektricitetsopgaver for privaten, det offentlige eller erhvervet. Du kan kontakte elektrikerne direkte via telefon eller mail for et uforpligtende tilbud. Lad os rådgive dig, så du kan tage en beslutning på et oplyst grundlag. 

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Få belysning og lysstyring i høj kvalitet

Belysningen og lysstyringen har altafgørende betydning for bygningens udtryk. Der er en tendens til, at el-projekter omfattende lys og lamper håndteres på egen hånd. Dette kan få alvorlige og fatale konsekvenser. Du har stor gavn af vejledning fra din lokale el-installatør i denne situation. Hos os håndteres renovering og optimering af el-løsninger såsom store belysningsanlæg, inden- eller udendørs lys, almindelige lamper eller skumringsrelæ. 

Elektriker Gentofte kan hjælpe dig i jagten på elbesparelser, når det kommer til valg af akustiske sensorer, almindelige lamper eller bevægelsessensorer. De har autorisation til at udarbejde både traditionelle og utraditionelle løsninger, der rummer funktionalitet og effektivitet.

elektriker gentofte el-entreprise plantegning stikkontakt 600x400
elektriker gentofte el-installation el-tjek 600x400

Find forskellige elektricitetselementer

Har du et ønske om at renovere og forbedre el-installationerne i privaten eller virksomheden? Så kan der være stor forskel på, om det er stærkstrøms- eller kommunikationsinstallationerne, der skal optimeres. Det er brugen og måling af strøm, der er kendt som stærkstrømsinstallationer, hvorimod kommunikationsinstallationerne blandt andet indbefatter signaler mellem netværk, tv og el. 

Ydermere opdeles el-installationerne oftest i forskellige grupper. Du kan have brug for hjælp til el-tavlen, el-måleren, kabler eller stikkontakter. Det betyder, at du skal være opmærksom på el-installationernes faldgruber, når der repareres på elektriciteten. Elektriker Gentofte er klar til at skabe funktionelle og æstetiske totalløsninger for dig.

Skab tryghed gennem termografiske undersøgelser

Det er en fordel at holde sig opdateret om tilstanden af tavle- og fordelingsanlæg. Dette gælder uanset om du befinder dig hjemme levevilkår, og her spiller de generelle el-installationer en stor rolle. Der er mange love, regler, procedurer og krav, når det kommer til elektricitet. Du kan opleve mange uheldige, fatale og alvorlige konsekvenser, hvis det ikke er udført i topkvalitet. 

Dette drejer sig om decideret strømsvigt, brandfare, kortslutninger og afbrud. Defekterne i elektriciteten kan lede til ubehagelige situationer. Lad vores højt erfarne fagfolk tage dig i hånden, og sammen kan I skabe den ultimative tryghed gennem jævnlige termografiske undersøgelser.

elektriker gentofte værktøj el 600x400
Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige elektriker-services her...

Modtag dit
uforpligtende tilbud